A kiegészítõ biztonságot és szabályozást

Kiegészítés Biztonság

A kiegészítők biztonsága régóta kérdéses, mivel az FDA (Food and Drug Administration) nem szabályozza a kiegészítőket aktívan. Valójában az FDA-nak kevés interferenciája van, hacsak nem áll fenn komoly hanyagság – és még akkor is, amikor a tételek húzódnak tetszőlegesek.

Kiegészítő rendelet

Az USDA-nak nincs semmi mondása a kiegészítőkről. Amikor egy kiegészítõt választanak, a legjobb választani egy márkanévet és egy olyan céget, amely már egy ideje körül van, és csak kiegészítõkkel foglalkozik. Ezek a vállalatok épülnek hírnevükre és integritásukra – ha elveszítik, akkor teljesen elveszítik társaságukat. Ez nem úgy tűnik, hogy a legjobb módja annak, hogy választani, de jobb, mint kideríteni, hogy a kiegészítés egy olyan cég, amely szintén gumiabroncsokat készít.

Összetevők, mellékhatások és allergiák

A kiegészítők nem kötelesek ugyanazokat a biztonsági és hatékonysági iránymutatásokat betartani, mint a kábítószereket, mert ételnek számítanak. Az FDA jóváhagyása nem szükséges az étrendkiegészítő értékesítéséhez, de vannak olyan irányító csoportok, amelyek szitálják a csalókat És a jóváhagyott bélyegzőt a bevált kiegészítőkre helyezték.

Mi a helyzet az izomépítő szerekkel?

Az Egyesült Államok Pharmacopeia (USP), az NSF International és az United National Products Alliance olyan csoportok, amelyek segítenek megkülönböztetni a jóit a rosszaktól. Legalább egy ilyen jóváhagyási pecsétet találsz a törvényes és tiszta kiegészítésekről.

Számos, világszerte olcsóbban értékesített kiegészítőket gyakran találnak teljesen értéktelen anyagokként, és általában nem az a kiegészítő, amit vásárol. A következő lépés, hogy végezzenek kutatást. Számos információ áll az Ön rendelkezésére online, és érdemes időt arra, hogy felfedezzék, mi a jogszerű, és mi nem. A harmadik lehetőség, hogy ellenőrizze a Better Business Bureau-t, és nézzen meg más webhelyeket is, hogy ellenőrizze a céggel vagy gyártóval kapcsolatos panaszokat.

A címke olvasása néha nagyon jó ötletet ad arra, hogy mit kap. Csak egy percig tart, de ez lehet a különbség a tiszta termék és a hamis termék megvásárlása között.

Nem minden kiegészítés felsorolja a hozzávalókat – ez egy piros zászló. Az összetevők sorrendje a leginkább a legkevésbé. Ha egy fehérjetartalmat vásárol, és a tejsavó a listán hét vagy nyolc (vagy utolsóként) van, akkor egy porcukrém fehérjét kapsz. Ez nem érdemes időt vagy pénzt, és nem tesz semmit az egészségéért.

A megtévesztő címkék megállítása során a GNC 2015 elején elfogadta a szigorú vizsgálati szabályokat, miután New York államügyésze állítása szerint a GNC, a Target, a Walgreens és a Walmart által értékesített gyógynövény termékek 80 százaléka valójában nem tartalmazott a terméken feltüntetett gyógynövényeket címkéket.

Légy szorgalmas, és ne befolyásolják az “ügyletek”, mert akkor valami olyasmit kaphatsz, ami semmit sem tehet neked. A címkét ellenőrizni kell a lehetséges mellékhatások és / vagy allergiás reakciók esetén is. Ha a táplálék-kiegészítőknek van egy tej alapanyaga, akkor a laktóz-intoleranciával rendelkező személy reagálni tud. Ha vényköteles gyógyszerekre van szüksége, fontos, hogy orvosával ellenőrizze az esetleges gyógyszerkölcsönhatásokat.

A súlyemelés a sok ember életének fontos része – már nem csak a 20-as férfiak próbálják felépíteni testüket. A nők, a tizenévesek és a több mint 50 ember tömegei már megkezdték a súlyemelés előnyeit. Nem kell kiegészíteni a súlyemelést, de az izomtömeg, az alak, az erő, az agilitás és a helyreállítás nagyban megnő a teljes természetes kiegészítés használatával.

A tiszta tejsavóprotein vagy 100% kreatin és aminosavak mindegyike kiváló kiegészítők, amelyek a tudományt, a tesztelés éveit és eredményeit támasztják alá, a kiegészítésekkel végzett fejlesztések tagadhatatlanok. Tehát, ha a súlyemelés része a fitness-rutinnak, akkor a kiegészítő kiegészítése sokkal hasznosabb, mint egyáltalán nem.

Figyelembe véve, hogy mindezek a kérdések túlterhelik, de nem kell. Alsó sor: Tedd kutatásodat, és beszélj az egészségügyi szolgáltatókkal, és képes leszek kihasználni a kiegészítők sok előnyét.