A legjobb vegán multivitaminok

Áttekintés

A vegánok szigorú vegetáriánusok, akik tartózkodnak az állati termékek és melléktermékek fogyasztásától. Ha vegán vagy, vigyázz az állati melléktermékek multivitaminok használatára. A zselatin gyakori multivitamin stabilizáló, és állati eredetű csontokból és szervekből származik, mint a tehenek. A D3-vitamint gyakran a lanolinból származtatják a nyírt juh gyapjúban. De könnyű megtalálni a rendelkezésre álló legjobb vegán multivitaminokat. Ellenőrizze orvosával, mielőtt gyógynövényes szereket szed.

VeganLife Multivitamin

VeganLife A multivitaminok teljesen vegán eredetű összetevőkből állnak. Több mint 21 alapvető vitamin és ásványi anyag több mint 100 százalékát kapja, és extra B12-t ad hozzá. A tablettáknak sellakkmentes bevonata van, és naponta háromszor készülnek. A VeganLife mentes számos általános allergén összetevőktől, mint a búza, élesztő, kukorica, szója, hüvelyesek, mogyoró és diófélék, és sómentes, cukormentes és nem tartalmaz mesterséges színeket, ízeket vagy tartósítószereket. A VeganLife multivitaminok vasalattal vagy anélkül megvásárolhatók.

DEVA Vegan Multivitamin és ásványi anyagok – One Daily

A DEVA Vegan Multivitamin és ásványi tabletta egyszerre egy napos, hatékony formulát tartalmaz, sima, növényi alapú bevonattal a könnyű lenyelés érdekében. A teljes vitamin és ásványi anyag kiegészítéseként a DEVA Vegan Multivitamin & Mineral gyógynövényekkel készül, hogy elősegítse a jobb vegán egészség megőrzését, beleértve a petrezselymet, a csipkebogyót és a kamillát. A DEVA Multivitamin a Vegán Társaság által vegánként hitelesített. A DEVA multivitaminok GMO-ból, élesztőből, búza, glutén, tej, cukor, só, keményítő, tartósítószerek és állati termékek, melléktermékek vagy származékok nélkül mentesek.

Vegan One Multiple a VegLife-től

A Vegan One Multiple a VegLife-ből vasalattal vagy anélkül megvásárolható. Az egyszer napi tabletták esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek nem tartalmaznak állati termékeket vagy melléktermékeket. A Vegan One Multiples VegiBlend növényi alapokat tartalmaz, és friss, száraz helyen kell tárolni.

Prenatális Egy multivitamin a Rainbow Light által

A Prenatal One Multivitamin a Rainbow Light által szállított VeganGuard garanciát jelenti, azaz állati termékekből mentes. Az egyszer napi tabletták tartalmazzák a rendszeres multivitaminokban megtalálható vitaminokat és ásványi anyagokat, de kifejezetten a terhes és szoptató nők számára készültek. Kapsz vas és folsav, ami fontos a baba fejlődéséhez. Friss gyömbérlé hozzáadódik az émelygéshez, és 25 millió bioaktív probiotikum segít a gyakori terhesség székrekedésében.

Minden PureKidz termék 100% -ban állatmentes és vegán felhasználásra alkalmas. A Pure Kidz Multi Vitamin Spray kifejezetten a béta karotin, a C-vitamin, a D-vitamin és a D-vitamin komplex komplexumának megfelel. A Pure Kidz Gyermek MultiVitamin Spray természetesen édesített. A spray formula elveszi a kihívást a lenyelés tabletták.

PureKidz Multi Vitamin Spray