A legjobb ételeket enni a munka előtt

Áttekintés

Bár nem mindig lehet észrevenni, amikor a munka megérkezik, ahogy a nagy nap közeledik, megváltoztathatja az étkezési szokásait, hogy amikor munkaerőre megy, készen áll arra, hogy átjusson rajta. Néhány szülésznő nem engedi meg enni, miután a munkaerő elkezdődött, így előzetesen feltöltve az energiát, amit meg kell szülnie, a What to Expect szerint. Beszélje meg kezelőorvosával a terhességével kapcsolatos további tanácsokat.

Gyümölcs

A friss gyümölcs frissítő, de gyors energiatört is ad. Amikor a víz megtörik vagy felkészül a munkaerő indukálására, egy gyümölcsdarab elegendő energiát adhat a munka és a kézbesítés során. A BabyCentre a banánokat az egyik legjobb előmunkálási gyümölcsnek tartja, de minden gyümölcs lendületet ad az energiájának, ezért enni a leginkább kedvelteket. Sok nő hány a munka során, így elkerülve a citrusféléket, ez kevésbé fájdalmas lesz, ha ez megtörténik veled. Egyél gyümölcsöt a kórházba, mivel sok orvos nem engedi meg enni, ha előkészül a munkaerőre. Ha orvosa ezt megengedi, gyakran friss gyümölcsöt kaphat a kórházi kávézóból. A többnyire gyümölcsből készült sörbérek vagy fagyasztott készítmények jó alternatívák, ha nem érzi úgy, hogy szilárd ételt gyötrődhet, mindkettő gyakran megengedett a munkaerő és a kiszállítás helyén, ha szükséges.

Joghurt

A joghurt cukrot és szénhidrátot tartalmaz, mindkettő pedig jó energiaszintet ad, miközben felkészül a munkaerőre. Hagyja tartani a hűtőszekrényt, amikor az idő közelebb kerül, hogy azonnal fogyasszon valamit, amikor a munkaerő közelségbe kerül. A joghurt megadja az energiát, amire szüksége van, amikor a munkaerő megkezdődik, és keményen kell dolgoznod ahhoz, hogy a baba bejusson a világba. Ha az orvos nem engedheti meg az ételt, miután eljutott a kórházba, enyhén fogyasszon egy kis joghurtot a kórházba való utazás előtt vagy alatt. Vigyázz a jó cukrot tartalmazó joghurtokra, mivel felborulhat a gyomrotok és hányást okozhat, ha az aktív munkaerő elkezdődik.

Tészta

Maradjon távol a mártásokban lebegő tészta miatt, mert felboríthatja a gyomrot. Azonban a sima tészta édeskés és tele van szénhidrátokkal. A szénhidrátok jó adagolása a munka megkezdése előtt tartós energiát fog biztosítani, amely lassan és folyamatosan felszabadul az elkövetkező néhány órányi munka során. Ha úgy érzi, hogy a munkaerő hamarosan megtörténik, főzzön egy tányért tésztából, hogy készen álljon a nagy eseményre. Ha úgy érzed, hogy a munkaerő felborulhat, és nem lesz idő előre enni, tarts a már elkészített tésztát a hűtőbe, hogy gyorsan el tudsz enni, amikor eljön az idő. Az egész gabona tészta további energiaadagot ad.