A legjobb futópad futócipő

Áttekintés

Futópad járás kevésbé káros az ízületek, mint a járás a földön, mert a legtöbb futópadok sokk-abszorpciós funkciók. A legjobb taposómalom séta cipő kell kiegészíteni a lépést a kényelem, megfelelő illeszkedés és párna. Ezek a jellemzők megakadályozhatják a hólyagokat és hólyagokat, és valószínűleg segítenek Önnek a gyaloglástanulási programban.

ASICS Gel-Kayano 16

Ez a cipő legjobban stabilitást mutat a Impact Guidance System miatt, amely fokozza a lábfej természetes lépését a sarokmagasságú séta nagyfokú lengéscsillapítással. A ComforDry Sockliner segít megóvni a lábadat, és megakadályozza, hogy a zokni lecsússzon a sarkáról, amikor átmegy a különböző gyalogosok között. A fűzőket aszimmetrikusan tervezték a kényelmes felső illeszkedésért, miközben minimálisra csökkentették az esetleges irritációt vagy a vérkeringést a lábadon vagy a bokájánál, mondja roadrunnersports.com.

Nike Air Vitality Walk

A Nike Air Vitality sétacipő célja, hogy kényelmet, stabilitást, párnázottságot és támogatást nyújtson minden intenzitásnak és hosszúságú lépésnek. A cipő felső felső része légáteresztő hálóval és rugalmas bőrrel készült, hogy tökéletesen illeszkedjen a lábujjához. A Phylon középtalp természetes léptekkel bátorít, miközben a sarka a Nike Air Sole-be van zárva, hogy támogatást nyújtson, mondja a 6pm.com weboldal.

Ryka Sportwalker 4

Ez a lélegző könnyű cipő előfeszített rugóval készült, hogy segítséget nyújtson a fitness gyalogláshoz. A Nitracel párnázó patron a sarok és a csontváz alátámasztásán keresztül biztosítja a sima és sarokszerű járást. A gyártó honlapja szerint a négy darabból álló tömör gumi talp kiegyensúlyozott ligetekkel tartja a bokáját a térdével, és megakadályozza sérüléseit vagy fájdalmát az ízületekhez a futópad érintésével.

Reebok Ultimate Walk

Ez a cipő ferde sarka ideális a gyalogláshoz, mert előrehaladja az előrehaladást, és tartja a sarkait, a bokáját, térdét és csípőjét összehangolva. Az Opti-Flex Zónával kombinált bőr és szalag nagyobb rugalmasságot és támogatást nyújt a Reebok weboldalának megfelelően.

Ez a könnyű sétacipő a futócipő rugalmasságával és érzésével, valamint a sétapánt cipőjének sarok- és lábtartójával és párnázásával készült. Ez a kombináció ideális a különböző gyalogosok és a futópad intervallumképzéshez. Az új egyensúly A Walking Strike Path stabilizálja a lábát, és a tökéletes Phantom Liner csökkenti a cipő súlyát, hogy levegye a bokáját. Abzorb párnázás a sarok és a lábfej ütőelnyelő, hogy megakadályozzák az ízületi kényelmetlenséget, a gyártó mondja.

Új mérleg MRW760