A pórusméretek legjobb bőrápolói

Dermadoctor Kép Porefect Pore Minimalizáló megoldás

A rossz bőrápoló krém használata eltömítheti a pórusokat, és megnövelheti őket, a Paula Begoun bőrápoló szakértő szerint. Ezzel szemben a legjobb bőrápolók – a szépségápolás és a bőrápoló szakemberek által kiválasztott – segíthetnek a pórusainak zsugorításában vagy álcázásában egy simább és hibátlanabb arcszín számára.

Dr. Brandt Pores No More

A Dermadoctor wittily nevű pórus-zsugorító krémet a Good Housekeeping magazin szépségszerkesztői ajánlotta, mint egy gyors módja annak, hogy minimalizálják a nagy pórusok megjelenését. Retinollal és alfa-hidroxisavval formulázható, hogy segítsen kiszáradni és feloldani az olajat és az elhalt bőrt, ami eltömítheti és pórusainak kitágíthatja. Emellett bőr-nyugtató összetevőket is tartalmaz, mint a hidratáló emolliensek, valamint a természetes forrásokból származó antioxidánsok, például a zöld tea.

Peter Thomas Roth ránctalanító éjszaka

A Harper’s Bazaar magazin szépségszerkesztői dicsérik Dr. Brandt póruscsökkentő krémet. A talajtakaró alapanyaga a felesleges olaj elnyeléséhez és a pórusok eltömődésének megakadályozásához, míg a fényelnyelő részecskék kozmetikusan álcázzák a pórusokat. Ha érzékeny bőre van, örülni fog, hogy ez a krém nem tartalmaz irritáló szulfátokat, petrolkémiai anyagokat vagy szintetikus parfümöket.

Bőrhatások Sun hatások Napvédő krém

A nagy pórusokat gyakran olajjal blokkolják, ami számos problémához vezethet, mint például a mitesszerek. Peter Thomas Roth éjszakai hidratáló krémet a Marie Claire magazin ajánlja, hogy kezelje ezeket a pórusokat. Segít tisztázni a pórusokat, hogy lehetővé tegyék számukra, hogy visszatérjenek a természetesen kisebb méretükre, miközben a retinol segít a ráncok elleni küzdelemben. További hasznos bőrösszetevők közé tartoznak az antioxidánsok, mint az E-vitamin és a panthenol, valamint az aloe vera gél.

Dr. Jeanine Downie, a Good Housekeeping magazinból származó póruskrémeket áttekintő bőrgyógyász, szerint a napsugárzásnak köszönhetően a pórusai nagyobbnak tűnhetnek. A magazin ajánlja a Skin Effects krémet, mint egy jó pórusvédő fényvédő. Túllépi az American Cancer Society által meghatározott minimális SPF-ajánlásokat, és védi az öregedést is, olyan káros hatásokat gátló antioxidánsokkal, mint az E-vitamin, a C-vitamin és a ránctalanító A-vitamin.