A legjobb agyag maszk a bőrápoláshoz

Kiehl Ritka Föld mély pórusainak tisztítása

Az agyag maszkokat tipikusan a spa-bőrkezelésekben találják meg, de ez nem jelenti azt, hogy otthon nem használhatja őket. A legjobb agyag maszkok, ahogy azt a szépség szakértők jelezték, a bőrt a halott bőrsejtek és más olyan szennyeződések kivonásával állítják elő, amelyek megdöbbenthetik a bőrüket vagy eltömíthetik a pórusokat. Rendszeresen használjon agyagmaszkot, és észreveheti, hogy egészséges megjelenésű, természetes ragyogást kölcsönöz a bőrének.

Ahava Tisztító Sár Maszk

A Kiehl agyag maszkját a közép-nyugati USA-ból és Kanadából bányászott bentonitból állítják elő. Az InStyle magazin szépségszerkesztői ajánlják, hogy ez a legfontosabb módja annak, hogy megtisztítsák a bőrt, mondván, ez segít az olajnak és a szennyeződéseknek a bőrtől való frissen hagyásához.

NuSkin Epoch Glacial Marine Sár

Az akhavai mud maszk, amely a Holt-tengeri Izraelből származik, különféle, különböző bőrtípusokra szánt készítményekben kapható. A szépség szakértője, Paula Begoun szerint ez az iszap és agyag termék hasznos lehet a felesleges olaj eltávolításában, bár annyira hatékony, hogy nem javasolja száraz bőrre.

Bioré önmelegítő maszk

Begoun az Epoch Glacial Marine Sud kezelést nevezte el az egyik legjobb agyagmaszknak, amelyet az áruházak kaphatnak. (1-es hivatkozás, 1168. oldal) A tengeri agyagokból és bőrtisztító szerekből, mint az alga-kivonatokból származó agyagból származik, amely segít eltávolítani a bőrszennyeződést és a sejtek táplálása közben hámlasztani a bőrt.

Skinceuticals tisztító agyag maszk

A Cosmopolitan magazin szépségszerkesztői a Biore’s slef-fűtő maszkot javasolják, mint az egyik legfelső olajfelvevő agyagtermék, amely a hibás, kombinált bőrre vonatkozik. A Biore zeolittal és kaolinnal teszi, és azt mondja, hogy a melegség segíthet a pórusaink megnyitásában az olaj, törmelék és más kozmetikai termékek hatékonyabb eltávolítása érdekében.

A SkinCeutical agyag maszk-kezelése helyet kapott az InStyle magazin 2009-es legjobb kozmetikai termékek listáján. David McDaniel bőrgyógyász, aki átnézte a magazin agyagtermékét, elmondta, hogy a törmelékot eltávolító agyag és a glikolsav kombinációja segít enyhíteni, tisztítani és eltávolítani a foltokat okozó baktériumokat anélkül, hogy a bőr túlságosan száraz lenne.