A legjobb sétacipő a nővérek számára

Dansko Clogs

Az a képesség, hogy könnyedén elcsúsztathatják a háttámlák nélküli cipőt ki- és bekapcsolódni, vonzónak tűnhet, de Bergin szerint ezek nem jelentik a nővéreket.

Therafit

Csak kétféleképpen lehet háttámla nélküli cipő a lábánál – mondta -, vagy szorosan az ívben, vagy a lábujjaidat kell használnod, hogy tartsd be, amikor a lábad a járásának lendületi fázisában van.

Nike Ingyenes

Jó alternatíva? Kiváló minőségű clogs, mondta Bergin, aki visel, és gyakran javasolja a betegek Dansko clogs. A férj és a feleséges csapat Mandy Cabot és Peter Kjellerup Dansko cipőjét tartós kényelemmel szem előtt tartotta.

Új egyensúly

A lábadfajta úszkál a cipőben, és a kényelmére törekszik – mondta Bergin -, mert az ujjszélességgel egyensúlyban marad a lábadon, az érzékeny területeken nincs tömörítés.

Mates nővér

2013-tól a legtöbb Dansko eltömődés 115 és 145 dollárba kerül, különféle kiskereskedelmi és online áruházakban.

Mint fitness edző, nekem van egy hatalom-ház cipő, amelyre támaszkodhatok, amikor gyakorolok vagy ütnek a járdán az ügyfelek képzésére “- mondta Shawnee Harkins, a fitnesz témájú tévéműsorok készítője és gyártója, beleértve a” Fit Az utcán. “Viselje és ajánlja a Therafit cipőt, amelyet Dr. Lisa Masterson, szülész-nőgyógyász és a” The Doctors “tévésorozat vezetősége társított.

A Therafit szabadalmaztatott Személyre szabott Kényelmi Rendszere lehetővé teszi az ütközésvédő és párnaszint beállítását, hogy megfeleljen a személyes igényeinek és preferenciáinak. Az ék elnyeli a rázkódást, és a talppal lehet beállítani az ütésállóság növelését vagy csökkentését.

“A Therafit [cipő] egy megfelelő cipő a testmozgás, a játék és a munka megtételéhez” – mondta Harkins, hozzátéve, hogy segíthet az izom- és ízületi fájdalom enyhítésében, miközben védi a munkahelyi sérüléseket. A legtöbb Therafit séta cipő 95 dollárért ad el a cég honlapján. Ha a cipője nem felel meg az elvárásainak, a vásárlás dátumától számítva legfeljebb 30 napig cserélheti vagy visszaküldheti őket.

A Nike szabad cipő úgy lett kialakítva, hogy a lábai szabadabban és természetesebben mozogjanak, mint a tipikus atlétikai cipők. A cég honlapja szerint ez a szabadság lehetővé teszi, hogy a lábad erősebb legyen az idő múlásával.

“A Nike Free a kedvenc cipőm, ami egész nap járkálni” – mondta Heather Binns, a Full of Life Fitness oktatója és edzője a North Hollywoodban, Kaliforniában.

Míg egyes cipők a legszélesebbek a keskeny lábak számára, a Nike Free az átlagos szélességű és szélesebb lábak számára készült. Mivel valószínűleg többet használ az izmokban a lábadban, mint amennyire megszokta, a Nike azt javasolja, hogy fokozatosan áttérj a jelenlegi cipőtöl a Nike Free-ra. Nike Szabad cipő elérhető a legtöbb online és tégla-és habarcs cipő üzletek és eladni a $ 95 és $ 160.

A Binns és a Bergin egyaránt ajánlják az Új Balance-t megfelelő ápolói márkává – és nem kell választani a gyalogos-specifikus stílusokat. A futócipőket például nagy ütéshez és aktivitáshoz tervezték.

Az Új Balance magas színvonalú futócipőt tesz lehetővé “- mondta Bergin. Általánosságban azt gondolom, hogy a jó minőségű futócipők jó munkaruhákat tesznek.

További előnyöként az új mérlegek olyan szakemberekkel rendelkeznek, akik segítenek abban, hogy a legjobb vásárlási döntést hozhassák, miközben többet megtudni a cipőfitting igényeiről. A New Balance futócipő ára körülbelül 64,99 dollártól 174,99 dollárig terjed, a gyártótól és a modelltől függően. A legtöbb atlétikai cipőbolt és weboldal elérhető.

Dr. Jordana Szpiro, a bostoni pajzsmirigy és a fedélzeten minősített lábszőr, azt javasolja az ápolóknak, hogy “jól pihentető cipőt keressenek egy támogató talppal, néhány dologgal és jó ívtámogatással, amely a lábadhoz igazodik”. Kiváló példája Mates nővér.

Ahogy a neve is sugallja, Mates nőgyógyász kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a nővér hektikus, on-the-go munkahelyi igényeinek. A legtöbb fekete vagy fehér csúszásgátló talppal rendelkezik. A legjobb támogatásért válassza a Nurse Mates-ot, háttal vagy sportos cipővel, amely megfelel a lábát és a szélességét. A nőstény Mates eltömődött és a csipkézett sportcipő ára 67,95 dollártól 77,95 dollárig terjed. Ha nem akarja megvásárolni őket a cég weboldalán, akkor a legközelebbi kiskereskedőt lefoglalhatja a vállalat virtuális tárolójának segítségével.