A legjobb testmozgás gépek kis terek

Áttekintés

A kis helyigényű legjobb edzőgép kiválasztása olyan gép beszerzését igényli, amely legjobban megfelel a gyakorlásra vonatkozó ajánlásoknak. Az American College of Sports Medicine az American Heart Association-szal együttműködve javasolja, hogy a 65 évesnél idősebb felnőttek legalább 30 perces, közepes intenzív kardiovaszkuláris testmozgást kapjanak naponta öt napon át, vagy 20 perces intenzív kardiovaszkuláris edzést három napig egy hét. Az ACSM és az AHA hetente kétszer is javasolják a 8-10 edzést. Mindig ellenőrizze orvosával, mielőtt új edzésprogramot indítana.

Változó ellenállás álló kerékpár

A változó ellenállóképességű álló kerékpár segít a szív- és érrendszeri gyakorlati célok teljesítésében kis térben. A helyhez kötött kerékpárokat csak egy kerékkel lehet megvásárolni, így még inkább alkalmas a kisebb helyiségekre. A változó ellenállás lehetővé teszi a cardiovascularis rendszer megnövekedett ellenállását és igényét, mivel Ön jobban illeszkedik.

Összecsukható futópad

Futópadok népszerű szív-és érrendszeri edzőgépek. Számos sebességet kínálnak, hogy megfeleljen az Ön növekvő szintű edzésének. A futópadok sokféle méretben készülnek. Összecsukható futópadok illeszkednek a legkisebb helyiségekbe, de győződjön meg róla, hogy elegendő teret hagytak ki, hogy kibontakozhassanak.

Falra szerelhető csigás rendszer

A falra szerelhető tárcsa-rendszer egy helytakarékos súlyrendszer. A szíjtárcsa rendszer falhoz vagy ajtóhoz csatlakozik. Csatlakoztasson különböző súlyokat a csigafúró aljához az edzéshez. A tárcsa-rendszer lehetővé teszi, hogy egyenletes mennyiségű ellenállást biztosítson a kar, a láb vagy a törzs teljes mozgása során az edzés során.