A tesztoszteron krém típusai

Androgel

Háromféle vényköteles tesztoszteronkrém található az Egyesült Államokban: az Androgél, a Testim és az első tesztoszteron. Azok a férfiak, akiknek a teste nem termel elegendő mennyiségű tesztoszteront, természetesen hipogonadizmussal is rendelkezhetnek, és tesztoszteron krémet írhatnak fel. A tesztoszteron krémek a tesztoszteron további testosteronkénti adagolását közvetlenül a bőrön keresztül helyileg alkalmazzák.

Testim

Az Androgel egy napi tesztoszteron-helyettesítő terápia, amely a férfi tesztoszteronszintjét normális állapotba hozza és fenntartja őket. Ez a krém tiszta, gyors száradás és szagtalan, és könnyen használható szivattyú vagy csomag is. 2001 óta az orvosok több mint 12 millió Androgel receptet írtak, így ez az első számú tesztoszteron helyettesítő terápia a piacon. A betegeknek pontosan meg kell felelniük az ajánlott használati utasításoknak, és a nőknek és a gyermekeknek kerülniük kell az Androgel-szel való érintkezést.

Az első tesztoszteron

A Testim ugyanolyan típusú tesztoszteronhoz juttathatja testét, mint természetesen, és visszaadhatja a tesztoszteronszintet a normális szintre. Ez a termék a tesztoszteront a bőrön keresztül a véráramba szállítja. A Testim javítja az alacsony tesztoszteron tüneteit, beleértve az izomtömeg hiányát, a szexuális vágyat és a csont ásványi sűrűségét, valamint növeli a szexuális teljesítményt. Az Androgelhez hasonlóan a Testim csak férfiak számára használható, és gyermekek számára elérhetővé kell tenni. A nőknek el kell kerülniük a Testim-szel való kapcsolatfelvételt is.

Az első tesztoszteront a Curtis Pharma gyártja, amely a vényköteles gyógyszerek piacvezetője. Az első tesztoszteron 2 százalékos tesztoszteront tartalmaz, amelyet a gyógyszerész a használat előtt 48 g hidratáló krém bázissal kever. Az első tesztoszteron inaktív összetevői közé tartoznak a benzil-alkohol, a butilezett hidroxi-toluol és a szezámolaj. Ne használja az első tesztoszteront, ha allergiás a tesztoszteron foltokra, vagy ha prosztatarák vagy férfi mellrákja van. Az elhízás, a cukorbetegség, a légzési problémák és a májbetegek esetében tesztoszteron dózismódosításra lehet szükség.