Nyúlik, hogy segítsen a hátamat járni

Áttekintés

A hátsó séta a tornaterem alapja, bár az átlagember számára szinte lehetetlen. A trükk, hogy egy hátsó séta, hogy már rendelkeznek az erő és a rugalmasság, hogy megtenni a mozgást, mielőtt megkísérli. Ne tévessze azt a gondolatot, hogy a hátsó sétálás elvégzése felkészíti Önt arra, hogy visszavágjon. Az alsó hát és a vállak kell a legfontosabb aggodalmak a rugalmasság növelése révén szakaszok, ha szeretné elérni a hátsó sétát biztonságosan.

Torso körök

A torzó körök népszerűek a sportolók és a tornászok között, hogy nyújtsák a csípőt, az alsó háttestet és teret teremtenek a bordák között. Ehhez a húzási gyakorlathoz tartsa karját közvetlenül a fejed teteje fölé, és tépőzárat tartson a tenyér között, ha akarod. Az orvosi golyó tovább nyújtja testét a szakaszon. Egyenesen tartsa karjait, nyomjon egy nagy kört a levegőben jobbra, majd lefelé a lábujjaid előtt. A kör háttal balra és a fej fölött. Gondoljunk arra, hogy egy emberi méretű órát nézzünk előtted, és távozzunk 12-tól 6-ig és vissza 12-ig. Csinálja az óramutató járásával ellentétes irányú köröket is. Hajlítsa a térdét, ahogy megy.

Köhögés és gördülés a hídon

A hidak erősségét és rugalmasságát igénylik a gerincen, az alsó háton, a vállakon és a magon. Ez a gyakorlat a felfelé néző íj vagy kerék a jóga néven is ismert. Húzza a testét, miközben ebben a mély visszafordulásban jelzi, hogy hiányolja-e az alsó háttámlát és a váll rugalmasságát, hogy kipróbáljon egy hátsó sétát. Fájdalom a hát alsó részén hintés közben és hengerlés közben azt jelenti, hogy többet kell nyúlnia, és egy hetet tovább kell tartania a rendszeres hídon. Ha könnyedén eljuthatsz a hídba, először ki kell emelni és kifelé húzni, hogy a vállod tovább mozog, mint ahol a kezed a padlón tartózkodik. Hídra menni, feküdj a hátadra térddel, a lábad a padon a feneke közelében, a kezed a fejed mellett, az ujjaid a vállodra mutatnak és a könyök hajlott. Ezután nyomja meg úgy, hogy csak a lábad és a kezed érintse meg, és a törzs kerekessé válik. Ezután tartsa egyenesen a karjait és tolja a súlyát a kezébe. Ezután tolja a súlyát a lábadba, anélkül, hogy a csípődet eldobná. Ez hintázik.

Partner a fej vállizomzat mögött

Egy könnyű módja annak, hogy növeljék a váll rugalmasságát egy hátsó séta során, hogy a partner segítsen neked. Helyezze kezét a fejed mögé a hajlított könyökkel. Húzza vissza a könyökét oldalára, amennyire csak tudsz. Ne nyúljon fel az állára. Ezután a partnered mögött álljon, és tegye a kezét a könyök elülső oldalára. A partnered majd visszahúzza a könyökét, és megpróbálja megérinteni őket.