A legjobb szakállvágók a férfiak számára

Megfontolandó lehetőségek

A megjelenés megköveteli a megfelelő eszközt, nevezetesen a szakállvágót. Bár a trimmerek olyan személyesek lehetnek, mint a szakálla, néhány általános dolgot kell keresni.

Vidd magaddal

“Az egyik legfontosabb dolog, amire egy trimmel kell keresnünk, hogy biztosítsuk, hogy könnyű használni” – mondta Matt Southerland, a New York-i Brooklyn-i érdeklődők fodrász / stylistja. Az előkelő fodrász üzlet hűséges követi nem csak a fodrászokat, hanem az arcápolást is.

Néhány a Best

A dél-holland óvintézkedések arra, hogy minőséget kereshessenek a trimmelőben, ez általában egy kicsit többet költ. Egy jó trimmer visszaállít 50-70 dollárba, bár némelyek akár $ 10-ra is eljutnak.

Végül a dél-hollandiai megjegyzi, hogy a vágógép beállítható, így beállíthatja a szakállát bármilyen hosszú ideig – és ez változhat szezonról évre, vagy akár hónapról hónapra.

Craig Whitely, a Hollywood Grooming Concierge vezérigazgatója a hordozhatóság a legfontosabb szempont.

Szeretem az ötletet, hogy egy trimmer képes legyen akkumulátorként használni, és egy kábelt is csatlakoztathat a teljes töltéshez “- mondja Whitely. Nemcsak otthon használhatja, hanem az edzőterembe vagy akár dolgozni is . “A Grooming Concierge kínál helyszíni grooming szolgáltatásokat olyan férfiak számára, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy felkeressék a szalonot vagy a fodrászat.

Whitely egyetért azzal, hogy a trimmernek különböző hosszúságokra kell állítania, és mind a Southerland, mind a Southerland szerint a trimmereknek olyan pengeélnek kell lenniük, amely lehetővé teszi, hogy tisztán és pontosan alakítsa és körvonalazza szakállát.

Allan Peterkin, a “The Bearded Gentleman: A borotválkozási arc stílusjegyzéke” szerzője azt ajánlja, hogy egy trimmer állandó állítható hosszúságú védővel rendelkezzen, szemben a többszörös csatolással.

“Az online költségek összehasonlítása, és ne felejtsd el tisztítani és karbantartani a trimmert, így tovább tart” – mondta Peterkin.

Amikor a szakállvágókról van szó, úgy tűnik, hogy mindenki megtalálja a listát: Az egyik legerősebb és sokoldalúbb trimmer, a Braun Cruzer 6 kábel és vezeték nélküli teljesítményt, állítható hosszúságokat, kattanást és zárszerkezetet, rozsdamentes acél elemet tartalmaz És körvonalazza, Whitely mondja.

Ha könnyű takarítást keres, a Whitely a Philips Norelco QT 4070-et ajánlja. Integrált vákuumrendszerrel rendelkezik, amely a vágott hajat felveszi, miközben kárpitozik, 18 beállítása van.

Ha a méret fontos, akkor menjen a Wahl Peanut Professional Clipper / Trimmerhez. Mint a neve is jelzi, kicsi és könnyű – 4 hüvelyk hosszú és 4 uncia. Hatalmas is, mondja Whitely, különösen a mérete miatt.