A felső hátsó izom

Áttekintés

A mindennapi tevékenységek során, mint például a számítógépen való munkavégzés, sportolás vagy sportolás közben, a felső izmaid megrekedhetnek, és a mozgás nehézségekbe ütközhet. Csakúgy, mint fontos, hogy tartsa az alsó hátsó limber, akkor is fontos, hogy a figyelmet a felső hát, hogy továbbra is fájdalommentes. A felső hátsó szakaszok rendszeresen történő nyújtása segít a testtartásban, és tartja a felső hátát készen arra, hogy bármilyen életet kínáljon.

A Butterfly Stretch

Finoman nyújtva a felső izmait ellenőrzött mozgásokban segít enyhíteni a kényelmetlenséget, vagy elősegíti, hogy megelőzze. A pillangó nyúlik, üljön vagy álljon kényelmesen, és helyezze az ujjait minden kéz a vállán ugyanazon az oldalon, a tenyér lefelé. Tartsa a kezét a vállán, és vigye a könyökét a közép felé, amíg nem érzed el a felső hátsó szakaszát. Tartsa néhány másodpercig, majd térjen vissza a kezdethez és ismételje meg.

Az egyiptomi hátsó nyúlvány

Az egyiptomi nyúlvány úgy néz ki, mint egy kis kusza rendetlenség, de hatékonyan nyújtja fel a felső részét. Állva magas a hátán egyenes, hozza a bal kezét függőlegesen az arcod előtt, a pinky kifelé. A bal karját a jobb karjával érheti el, majd nyissa fel a bal hüvelykujját. Emelje fel mindkét kezét a mennyezet felé, és érezze a nyakát a vállak között. Tartsa 20 másodpercig, majd kapcsolja be a karját és ismételje meg. Ez a szakasz nehéz lehet, ha nem sok felsőtest rugalmassága van.

Lábujjak a fejeden

A legtöbb ember látta a lábujjakat a fejszakasz fölött, és még egyszer kipróbálta a tornatermi osztályban. Üljön a padlón, ha lehetséges, matracon. Húzza vissza a testét, úgyhogy a lábad jobbra fordul. Helyezze a lábujjait a padlóra a fejed mögé, miközben a kezét tartja az alsó háta mögött. Pihenjen a testén, és érezze a nyújtást a felső hátadban. Ha nem tudod elérni a lábujjaidat a padlóra, helyezze őket annyira vissza, amennyit csak tudsz.

Kerekített hátsó nyúlás

A felső hátat kerekítve jó módja a feszes izmok nyújtásának. Egy székre ülve tágítsa ki karjait előtted, és tegye be a kezét. Kerekítsd fel a felsőtestedet, tedd az áldozatot a mellkasodra, és menj előre, amennyire csak tudsz.

Egyszerűen a vállat felfelé és lefelé mozgatásával fellazíthatja a fáradt és merev felső izmokat. Ülj vagy álljon, vállat vállat vállalta a füled felé, tartsa néhány másodpercig, majd térjen vissza a kezdethez. Ismételje meg annyiszor, amennyit csak akar.

vállat von