Jelek, hogy házas férfival találkozol

Áttekintés

Miközben a csalás – és azok, akik csalnak a romantikus partnereikre – gyakran szenzációsan jelenik meg a médiában, az Ann Smith író, a Psychology Today című írása rámutat, hogy a csalás pusztító hatással van az érintett házastársakra. A házas férfinak is tisztességtelen, mert Ön azzal a kockázattal jár, hogy érzelmileg sebezhetővé válik egy olyan emberrel szemben, aki nem képes elkötelezni magát. Ha ismered a jeleket arról, hogy házas férfival találkozol vagy sem, segíthet megvédeni a szívet és a józan eszét.

Nincs meghívó a házába

A házas férfi nem akarja, hogy otthonában mutasson fel – mondja Mark Perry, a HealthGuidance.org-ra. Vegye észre, ha az ember, akivel találkozol, soha nem hív meg, és kifogásokat tesz, ha meghívja magát. Legyél gyanakvó, ha úgy tűnik, hogy vonakodik feltárni címét.

Dátum helyek

A házas férfi kockázatot jelent, hogy elkapják, amikor nyilvánosan elhoz. Azok a férfiak, akik többször választják a távoli helyeket, vagy elkerülik a magas rangú célpontokat, gyanakvást keltenek. Néhány férjes férfi lehet, hogy nem akar elmenni egyáltalán, javasolva, hogy inkább itt maradjon, és ne habozzon.

Mindig futó késő

Azok a férfiak, akik mindig későn érkeznek, valami elrejteni lehet. A házas férfi nem tudja megmondani a feleségének, hogy hova megy, amikor eljön, hogy találkozzon veled, ezért gyakran késik, mert nehéz volt elhagyni a feleségét. Ha az ember, akit folyamatosan tárul fel, későn kiderül, és kifogásokat tesz, miért lehet házasodni.

Nem találkozik a családjával

A barátság családjával való találkozás számos kapcsolatban a komolyság felé halad. Ha hosszabb időt ad meg egy embernek, és nem kap meghívást a családjának, kérdezze meg, miért.

A házas férfi nem adhatja meg az otthoni telefonszámát, mert felesége vagy gyermekei válaszolhatnak a telefonra. Nem fog kockáztatni, hogy üzenetet hagy a háziszolgálón. Egy piros zászló merül fel, amikor az ember csak a mobiltelefon számát adja.

A hétvége időt biztosít a pároknak és a családoknak a pihenésre és a dolgok együttes kezelésére. Ha az ember, akit épp a hétvégén szűkösnek talál, a feleségével és a gyerekekkel tölthet. Ugyanez érvényes a nagy ünnepekre is.

Ha a barátod nyilvánosan sokkal távolabb lesz, mint amikor egyedül vagy ketten, félhet az elismeréstől. A csaló ember soha nem tudja, mikor befogadja a törvényt vagy a feleségét. A közönségtől távol tartva kevésbé valószínű, hogy az emberek párban találkoznak veled.

Ha a barátod megtalálja a kifogásokat, hogy ne maradjon veled az éjszakában, legyen óvatos. Egy házas férfi figyelmeztette feleségét a gyanús viselkedésére, ha többször is éjszakát töltött otthonról.

Nincs otthoni telefonszám

Hétvégén egyedül

A közérzet hiánya

Nem alszik