A reggeli betegség legjobb ételét

Áttekintés

A reggeli betegség a terhes nők körülbelül egyharmadában fordulhat elő. Ez nem okoz orvosi problémákat a baba számára mindaddig, amíg az anya nem veszít túl nagy súlyt a hányás miatt. A reggeli betegség általában a terhesség első hónapjában kezdődik, és általában a negyedik hónapig tart. Azonban egyes nőknél a reggeli betegség a teljes terhesség alatt. Bizonyos ételeket úgy gondolják, hogy segítenek a gyomor rendezésében a reggeli betegségben szenvedők számára. Gondos döntések mellett a falatok segíthetnek korlátozni a hányást vagy a reggeli betegség más érzéseit.

Gyömbéret tartalmazó snackek

A gyömbérrel készült rágcsálnivalók segítenek a reggeli betegségben, a National Institutes of Health (NIH) szerint. A gyömbér teát úgy készíthetjük, hogy forralt vizet öntsünk friss szelet gyömbérre. Néhány kereskedelmi márka gyömbér tea is rendelkezésre áll. A gyömbér is gyömbérsütő szódavíz és néhány cukorka összetevője.

Toast vagy egyéb szárazelemek

A pirítós, a sütemények, a rizs sütemények vagy a kis pita kenyér szeletek hasznosak lehetnek, ha reggel megkezdjük a gyomor rendezését. Ha ezeket az anyagokat szárítás után felszívja, elősegítheti a nyugtalanság tüneteit.

Fehérje és komplex szénhidrátok

Az olyan snackek, amelyek mind fehérje, mind komplex szénhidrátot tartalmaznak, hasznosak lehetnek a reggeli betegség ellen is. Enyhén szeletek zeller, banán, sárgarépa vagy alma mogyoróvajjal rájuk, vagy túrós, egy kis friss gyümölcs kevert.

Élelmiszerek a B6-vitaminnal

A B6-vitamint tartalmazó ételek segíthetnek a reggeli betegség megelőzésében. A B6-ban gazdag élelmiszerek közé tartoznak a borsó, hüvelyesek, magvak és magvak, mint a sütőtök vagy a napraforgó, az NIH szerint.

A körte szeletek, szárított sárgabarack diófélékkel vagy joghurtos diófélékkel is hasznos lehet, hogy segítsen nyugtatni vagy megelőzni a reggeli betegséget. Kedvenc gyümölcsét enni lehet, hogy a gyomor és az elme pihenjen. Fagyasztott darabok gyümölcsök, mint a sárgadinnye, a görögdinnye vagy a szőlő is nyugtató snack is.

Növényi vagy joghurtos gyümölcs

Egyéb Snack

A reggeli betegséghez szükséges egyéb snackek közé tartoznak a mozzarella sajtos rágcsálnivalók és a roston sült csirkemell szeletek.

A reggeli betegség eloszlatásának másik módja az, hogy a táplálékot táplálják. Jégvíz és zselatin alapú snackek is megnyugtatják a reggeli betegséget.

folyadékok