A legjobb fehérjecsíkok az izomhoz

VPX Zero Impact Protein Bars

A fehérje rudakat gyakran fogyasztják olyan emberek, akik gyors étrendet igényelnek, vagy akik izomtömegre vágynak. A mai piac számos különböző fehérje-sávot kínál, és nem mindegyikük ugyanazokat az előnyöket kínálja. Azok számára, akik izomot akarnak szerezni, egy bár magas fehérjét igényel, mivel a fehérje az izmok építőeleme.

Pro42 fehérjebárok

A VPX Zero Impact honlapja szerint az e sávban található cukrok minimális hatást gyakorolnak a vércukorra. A bár alacsony glikémiás szénhidrátokat, magas fokú fehérjéket és természetesen előforduló zsírokat tartalmaz, amelyek elősegíthetik az izmok nyereségét a szervezetben. A Bodybuilding.com szerint a VPX Zero Impact fehérjecsíkok jó választás az izomépítéshez. Ezek a sávok 30 gramm fehérjét tartalmaznak, amelyek fontosak a növekvő izmok táplálására. Ezenkívül nagy mennyiségű kalóriát kínálnak, és ezért a testet elégedetten és elégséges üzemanyaggal biztosítják az izmok javításához. A Bodybuilding.com kijelenti, hogy mindegyik bár 400 és 484 kalóriát tartalmazhat, attól függően, hogy melyik ízű. Ezek a sávok különböző ízeket tartalmaznak, beleértve a mogyoróvajat és a zselét, a sütőtök legfelsőbb és pörkölt kókuszát.

Kerülő barlangok

A Pro42 fehérjebárok nagy mennyiségű fehérjét biztosítanak egyetlen barban, 42 gramm. Ez jó választás lehet az izmok és az erõteljesítmény érdekében. A testet 380-430 kalóriával táplálják, ezáltal telítődnek és kalóriatartalmú fehérjeforrással rendelkeznek. A kalória mennyisége az éppen fogyasztott ízektől függ, amely a cookie-któl és a tejszíntől a mogyoróvaj csokoládéig terjed.

A Detour fehérje sáv jó választás lehet az izom nyereség eléréséhez, a Detour.com szerint. A Detour honlapja elősegíti ezt a sávot, mint az alapvető fehérjék forrását, amelyek felépítik és újjáépítik az izomszöveteket. Mindegyik sáv 440-től 460 kalóriáig terjed, és 30 gramm izomnövelő fehérjét kínál. Ők is kínálnak számos ízek közé mogyoróvaj banán, mogyoróvaj csokoládé chip és csokoládé chip cookie tésztát.